Selecteer een pagina

Camping Eau Zone

Beleef de Ardennen op camping Eau Zone

Camping Eau Zone à Hotton

Zoekt U een rustige camping in de Belgische Ardennen ?

Camping Eau zone, gelegen aan de oevers van de rivier ‘ l’Ourthe’, verwelkomt u graag ! De plaatsen voor tenten, campingcar of trekcaravans zijn omringd door de natuur en baden in stilte en rust.

Het is maar 400m lopen naar het centrum van Hotton, een typisch Ardens dorpje die heel toegankelijk en  toeristisch is.  Je kan er verschillende restaurantjes of cafés met gezellige terrassen vinden.  Daarnaast zijn er grootwarenhuizen en verscheidene andere handelszaken.

Zoekt u een camping met verhuuraccommodaties dan sturen wij u graag door naar ‘Le Val de l’Aisne’ in Erezée, op 10 km van Hotton.

Nieuw ! Verhuur van jaarplaatsen.

Vanaf dit jaar kunnen we u ook jaarplaatsen voor uw mobiele chalet of trekcaravan aanbieden.

Alle jaarplaatsen zijn uitgerust met :

  • aangepaste oppervlakte voor uw mobiele chalet of trekcaravan
  •  aansluiten op elektriciteit (16 ampère)
  • aansluiting op het water- en afvoernet
  • tv aansluiting
  • WIFI
faciliteiten

faciliteiten

Het sanitair

Alle 84 plaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektriciteit, watertappunt en afvoer. U kunt ook gebruik maken van de 3 sanitaire gebouwen.  Deze zijn uitgerust met toiletten, douches en wastafels.

Ontbijt – snacks – eetgelegenheid – café – ijsjes

Van 1 juli tot 31 augustus
Brasserie open tussen 09 u  en 22 u

Overal op de camping is er ook gratis internet

Hotton

De omgeving

Hotton bezit een impressionante schat aan toeristische en culturele objecten: z’n grotten, het centrum voor rivierinterpretatie Riveo, zijn architecturaal en natuurlijk patrimonium en zelfs de oevers van de Ourthe die zich bij de eerste zonnestralen ontpoppen tot groene stranden.

In Hotton vertrekken eveneens verscheidene routes die U te voet, met de fiets of te paard kan afleggen.

Op volgend overzicht ontdekt U een aanbod van tochten die zeker de moeite waard zijn: http://www.hotton-tourisme.be/nl/een-herbronnend—-tochtje

Wilt U liever een afdaling van de Ourthe in een kajak, een tocht met een quad of bv. een paintballgevecht dan verwijzen we U graag door naar Hotton Avonture, specialisten in avontuur in de Ardennen.

Zoekt U nog extra informatie over de toeristische bezienswaardigheden dan kunt U een volledig aanbod vinden op de website van onze camping Le Val de l’Aisne.