Selecteer een pagina

Camping Eau Zone

Beleef de Ardennen op camping Eau Zone

Camping Eau Zone à Hotton

Zoekt U een rustige camping in de belgische Ardennen ? Wilt U een aangenaam kader omringd door de natuur?  Zoekt u een mooie  plaats om uw tent, mobilhome of toercaravan neer te zetten?

Camping Eau zone is bestemd voor.

Indien U een camping zoekt met verhuuraccommodaties verwijzen we U graag door naar onze camping Le Val de l’Aisne, op enkel 10 km afstand.

Eau zone is langs de oever van de Ourthe gelegen, ver van de dagelijkse geluidsoverlast maar op slechts 400m van het centrum van Hotton. In dit typische Ardens dorp bevinden zich verscheidene restaurants en gezellige cafés met zonnige terrasjes. Alles is makkelijk bereikbaar zoals bv. De grootwarenhuizen en handelszaken.

faciliteiten

faciliteiten

Alle 84 plaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektriciteit, watertappunt en afvoer. U kunt ook gebruik maken van de 3 sanitaire gebouwen.  Deze zijn uitgerust met toiletten, douches en wastafels.

Overal op de camping is er ook gratis internet

Hotton

De omgeving

Hotton bezit een impressionante schat aan toeristische en culturele objecten: z’n grotten, het centrum voor rivierinterpretatie Riveo, zijn architecturaal en natuurlijk patrimonium en zelfs de oevers van de Ourthe die zich bij de eerste zonnestralen ontpoppen tot groene stranden.

In Hotton vertrekken eveneens verscheidene routes die U te voet, met de fiets of te paard kan afleggen.

Op volgend overzicht ontdekt U een aanbod van tochten die zeker de moeite waard zijn: http://www.hotton-tourisme.be/nl/een-herbronnend—-tochtje

Wilt U liever een afdaling van de Ourthe in een kajak, een tocht met een quad of bv. een paintballgevecht dan verwijzen we U graag door naar Hotton Avonture, specialisten in avontuur in de Ardennen.

Zoekt U nog extra informatie over de toeristische bezienswaardigheden dan kunt U een volledig aanbod vinden op de website van onze camping Le Val de l’Aisne.