Selecteer een pagina

Camping Eau Zone

Beleef de Ardennen op camping Eau Zone
Camping Eau Zone à Hotton

Zoekt U een rustige camping in de Belgische Ardennen ?

Camping Eau zone, gelegen aan de oever van de rivier ‘ l’Ourthe’, verwelkomt u graag ! De plaatsen voor tenten, campingcar of trekcaravans zijn omringd door de natuur en baden in stilte en rust.

Het is maar 400m lopen naar het centrum van Hotton, een typisch Ardens dorpje dat heel toegankelijk en  toeristisch is.  Je kunt er verschillende restaurantjes of cafés met gezellige terrassen vinden.  Daarnaast zijn er supermarkten en winkels.

Zoekt u een camping met verhuuraccommodaties dan sturen wij u graag door naar ‘Le Val de l’Aisne’ in Erezée, op 10 km van Hotton.

Overal op de camping is er ook gratis internet
Camping Eau Zone à Hotton

Stacaravan te koop

Woonwagen van 30 vierkante meter te koop (10m x 3m), volledig gerenoveerd in 2018. Nieuwe parketvloeren, nieuwe zonwering, nieuw geschilderd, nieuw vinyl in de badkamer, nieuwe microgolfoven en nieuwe woonkamer die omgetoverd kan worden tot een bed. 3 slaapkamers (waarvan één met een tweepersoonsbed), een badkamer, ingerichte keuken, zit- en eetkamer. Caravan die plaats biedt aan maximaal 8 personen.

Deze caravan is gelegen in de Camping Eau-zone, in Hotton (Belgische Ardennen). Rustige camping aan de oever van de Ourthe (caravan buiten de uiterwaarden) en midden in de natuur, op slechts 800 meter van het centrum van Hotton en alle voorzieningen/commerciële voorzieningen. Gezins- en vriendelijke sfeer, schone en zeer goed onderhouden camping. Zeer dynamisch dorpje Hotton en prachtige regio, met vele mogelijkheden (mountainbiken, wandelen, zwemmen, wandelen, zwemmen, wandelen, wandelen, klimmen, speleologie, typische dorpjes).

De caravan is al geïnstalleerd en uitgerust, niets te doen, alles is in perfecte staat.

Vanwege de verkoop: Vertrek naar het buitenland. Gewenste prijs: 15.000€.

Mogelijke bezoeken met de beheerders van de camping die u met veel plezier zullen ontvangen.

faciliteiten

Het sanitair

Alle 84 plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, watertappunt en afvoer. U kunt gebruik maken van de 3 sanitaire chalets.  Deze zijn uitgerust met totaal 6 badkamers vorzien van  toiletten, douches en wastafels.
faciliteiten
Hotton

De omgeving

Hotton bezit een imposante schat aan toeristische en culturele gebouwen en actieviteiten: z’n grotten, aquarium Riveo met zijn vissen uit de naturlijke habitat van de Ourthe.

De oevers van de Ourthe die zich bij de eerste zonnestralen ontpoppen tot groene stranden.

In Hotton vertrekken eveneens verscheidene routes die U te voet, met de fiets, kayak of te paard kunt afleggen.

Op volgend overzicht ontdekt U een aanbod van tochten die zeker de moeite waard zijn: http://www.hotton-tourisme.be/nl/een-herbronnend—-tochtje

Zoekt U nog extra informatie over de toeristische bezienswaardigheden dan kunt U een volledig aanbod vinden op de website van onze camping Le Val de l’Aisne.